• By -

Kam vyrazit?

  • Posted on
  • Posted in Zábava

Vymyslet zábavu pro naše dítka dá někdy pořádnou fušku. Jsou rodiče kreativní, kteří mají přehled a spolupracují vzájemně s dalšími rodiči na sociálních sítích a předávají si tipy na výlety a dovolené. A pak jsou rodiče lehce bezradní, které samotné nic moc nenapadá.
Pro obě tyto skupiny tu je naštěstí předpřipravený program různého zaměření, který lze využít.
krásné dítě
· Zábavní parky a areály
Vyrůstají jako houby po dešti a jsou vhodné pro děti od batolecího věku do puberty, kolikrát se tam vyřádí i dospělí. Bohužel je lze využít pouze od jara do podzimu, ale i při častějších návštěvách během jedné sezóny Vám nezevšední. Nevýhodou bývá vyšší vstupné, ale zase tam můžete strávit bez problémů celý den.

· Dinoparky
Jsou jak venkovní, tak vnitřní. O tom, kde se v Čechách vyskytují a co Vás v nich čeká, se dozvíte více na .

· Zábavní centra a hopsária
Populární hlavně v zimní sezoně a za špatného počasí. Jsou to takové herny, kde si na své přijdou jak malé, tak větší děti. Existují v různých letoviscích a velkých i malých městech. Pokud jsou menší rozlohou, bývá v nich někdy dost plno a na menší děti je třeba dávat dobrý pozor. Jinak mohou rodiče posedět u kávy a nechat své ratolesti běhat po prostoru.

· ZOO
Dnes nejsou jen o cizokrajných a chráněných zvířatech, ale také o spoustě atrakcí pro děti. Každá ZOO nabízí něco trochu jiného a budete muset děti nejspíše přemlouvat, abyste již vyrazili domů.
vodní skluzavka
· Bludiště
Bývají buď jen sezónní (např. v kukuřici) nebo celoroční. Najdeme je často v parcích u různých zámků. Známý je třeba zámek Loučeň se svými mnoha bludišti z různých materiálů. Návštěva památky se tak stane pro děti hned zajímavější a mají větší motivaci vydržet někdy nudnější prohlídku zámku.
Těch možností je ještě mnohem více a s pomocí internetu a vyhledávačů se nemůžete s dětmi snad v žádném ročním období nudit.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup
Theme BCF By aThemeArt - Proudly powered by WordPress .
BACK TO TOP